COLLAMASK

Voor een jeugdige en frisse gezichtshuid.

COLLAMASK® is een unieke productlijn die de primaire problemen van de huid bestrijdt.

COLLAMASK® verzorgt uw huid met waardevolle en natuurlijke actieve bestanddelen.

Deze actieve bestanddelen hydrateren en regenereren de huid. Zij stimuleren de collageen- en elastinesynthese en versterken de epidermis. Dit verbetert zowel het uiterlijk als de elasticiteit van de huid; aspecten die met het ouder worden minder worden.

COLLAMASK FACE MASK
bevat het exclusieve PowerTox® complex met actieve anti-verouderingsingrediënten. De ideale vochtinbrenger en regenerator versterkt en bevordert de elasticiteit en de stevigheid van het weefsel.
Actieve ingrediënten: co-enzym Q10, retinylacetaat (vitamine A, een stabiele vorm van retinol), vitamine E, oplosbaar collageen, natuurlijk heide-extract, jojoba-olie, sheaboter, jojobazaadolie, melkzuur, panthenol (een vorm van vitamine B5), ...


COLLAMASK EYE CREAM
is de ideale oogcontourcrème tegen de belangrijkste problemen in de oogzone, zoals huidveroudering, rimpels, wallen, donkere kringen, droogte.
Actieve ingrediënten: collageen, retinol, cafeïne, hyaluronzuur, vitamine E, slagerbezem extract (Ruscus), panthenol (een vorm van vitamine B5), shea boter, allantoïne, melkzuur, silicium,...

Natuurlijke cosmetica (min. 98 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong).Artikel  1 - 11 van 11

Wir versenden mit DHL Expess
Wir versenden mit Deutscher Post
Wir akzeptieren Zahlungen per Vorkasse
Wir akzeptieren Zahlungen per Paypal
Wir akzeptieren Zahlungen per VISA
Wir akzeptieren Zahlungen per Mastercard