IDEALDERM-ervaringen

Florian M *** k
03/25/19
Ik heb lang bij Idealderm besteld! Ik ben tevreden met de producten en de kwaliteit!


Ina G.
14.03.2019
Alles was geweldig! Bedankt en graag opnieuw bestellen!


Eliana Fiorino
16/03/19
★★★★★


Barbara C **** t
13/03/19
★★★★★


Ines S.
12.03.19
Geweldige producten. Ik ben zeer tevreden. De goederen kwamen op tijd aan en ik zal opnieuw bestellen. Ga zo door !!!!


Julia Meronk
09.03.19
Snelle levering, goede klantenservice en geweldige producten! Ik bestelde de 15% Pyruvic Peel en de Repair Cream en ik ben verrukt. Ik tolereer het goed en ben van mening dat mijn huid een beetje is verbeterd na een applicatie. Wissen Koopaanbeveling!


Ranck Chomnoue
08.03.19
Nauwelijks twee weken gebruik en het resultaat is al merkbaar.


Sherwan N **** r
07.03.19
Heel goed


Dani W
07.03.19
Snelle levering zeer goed product


Sylvia
06.03.19
Zeer goede producten,
Ik zal er zeker wat bestellen.


Cristina V **** i

01:03:19
erg leuke klantenservice, dus ze zijn een goede verzameling monsters. Ik wil zeker opnieuw kopen! :)


crina m ** c
28/2/19
Bestelling en communicatie verliep soepel, ik ben zeer tevreden Bedankt Crina M


Denitza M *** a
27/2/19
Super snelle levering, dank je.
Test op kwaliteit ☺️
Heel erg bedankt


Jehad k *** me
24/2/19
Alles is perfect en snelle levering
dank


Evi K *** l
24/2/19
★★★★★
Ik ben zeer tevreden over de service en de producten


Elnara
23/2/19
Ik ben erg blij met de service (snel en perfect) en het product.


Anne N *** l
12/2/19

Alles is perfect, ik heb een houten lamp en een deodorant besteld, ik heb zelfs monsters ontvangen. Onberispelijke levering en verpakking. Ik beveel het ten zeerste aan!


Simone Z *** e

16/2/19

snelle verzending, bedankt


Monica F.
14/2/19
Ik ben enthousiast over de producten, ze kunnen alleen maar aanraden, de bestelling en levering werkten goed


Yasemin A.
11 .02.2019
Idealderm-producten worden al meer dan 2 jaar gebruikt. Ik heb 50% fruitzuurschil gekocht, het is gewoon fantastisch dat ik zeer tevreden ben met de producten.


Jrg S *** r

07/02/19

Onberispelijke en tijdige service: alles ging goed. Nogmaals gelukkig ...


Petra B *** t
06/02/19
Snelle levering, goed verpakt, koopwaar zoals beschreven, graag weer!


Angelika B *** m
03/02/19
Alles was in orde - wederom gewillig


Sylvia D **** a
02/02/19
Zeer goede producten,
Ik zal er zeker wat bestellen.


Birgit S *** g
31/1/19
Uitzonderlijke goederen en vakmanschap! Goede verpakking Bedankt! Weer blij !!!


Sevgi K **** r
30/1/2019
Geweldig product, eerlijke prijs en natuurlijk een zeer snelle levering Iedereen die een ventilator en / of een maskerborstel nodig heeft


Linda J *** c
28/1/19
Ik heb voor de eerste keer Microdermabraison-crme besteld, gewoon een geweldig product. Zeer goede klantenservice en snelle levering. Een


Ilona M *** a
23/1/19
IdealDerm- de naam spreekt voor zich! Dat is hoge kwaliteit en vertrouwen! PowerTox Filler is ideaal product voor vrouwen. En toch perfect afrekenen. dank u wel

Ilona M *** a
23/1/19
Helemaal tevreden met IdealDerm-producten! Snelle verzending! Graag opnieuw

Ilona M *** a
23/1/19
zoals altijd helemaal tevreden met producten idealderm!


Andrea S *** r
22/1/19
Ik gebruik het Collamask dagelijks dun aangebracht als een nachtcreme en ben zeer tevreden met het effect!


Anja D.
★★★★★
19/1/19


Ewa I.
16/1/19
Geweldige producten. Sterk aanbevolen. Gelukkig weer.


Lisa M.
11/1/19
Idealderm-producten zijn absoluut geweldig! Snelle verzending en goede klantenservice. Ik ben zeer tevreden! Sterk aanbevolen.


Ines K
05:01:19
Zeer snelle levering, mooi en toegewijd klantcontact. Heel graag weer.


Carsten E.
28/12/18
Geweldig product, zeer aangenaam om te gebruiken.


Michaela K.
12/21/18
De microdermabrasie crme (200gr) is de beste exfoliant die ik ooit heb gehad! Onberispelijk resultaat en zeer economisch in de toepassing. Samen met de Ideal Derm V11 Vitamin Serum een ​​vrijwel nieuwe huid met regelmatig gebruik. Een aanrader!


Alice Gebetsroither
30/11/18
★★★★★


Edith J
11/9/18
Idealderm-producten zijn absoluut geweldig!


Eva G.
1 beoordeling
11/7/18
★★★★★


Pia K *** k
★★★★★
11/5/18
Ik ben zeer tevreden over de service en de producten. Verzoeken worden snel beantwoord. U krijgt informatie op aanvraag. De producten die ik al geruime tijd gebruik zijn allemaal erg goed.


Sasha Dix
11/5/18
★★★★★


Marina E *** t

12/9/18
Bedankt, de levering is binnen en ik kijk uit naar de peeling: o))
Uw klantenservice vind ik geweldig! In de huidige digitale en vaak anonieme wereld is het goed om te weten dat u zich altijd kunt wenden tot al uw vragen.
Gegroet en heb een leuke advent!



Giulia C *** i
12/8/18
vriendelijk personeel. Klantenservice erg goed en de producten top. Kan ik het aanbevelen!


Natasha G *** s
In de tussentijd bestelde de 3e keer hier, geweldige producten, geweldige service en supersnelle levering! Bedankt voor de altijd meegeleverde geweldige Gratisprbchen!


Regina J *** g
12/5/18
★★★★★


Angela G **** n
28/11/18
★★★★★


Edda-Gabriele W *** n
11/23/18
★★★★★


Flutschifl
01:11:18
Het kan niet sneller zijn 👍

excelent rien dire ma commande t suffisamment rapide emballage onberispelijk. ooit recommanderais.
niets om te zeggen, mijn bestelling was snel genoeg feillo


Elvisa H **** ic
6 dagen geleden
Snelle verzending en zeer goede producten.


Sergio C **** s

30.05.18
1 beoordeling
een week geleden
Prachtige schoonheidsproducten en een goede prijs


stan v

14.09.18
Goed gezelschap om mee om te gaan en geweldige producten! Bestelde wat crmes voor mijn vrouw onder strikte regels :). Idealderm onberispelijk en help me om te kiezen wat goed voor haar was. Producten kwamen op tijd aan. Zou zeker aanraden!


Olga P.

29.05.2018
Ik ben blij dat ik IDEALDERM heb ontmoet. Hier heb ik hoogwaardig amandelzuur en glycolzuur besteld. Bestelling arriveerde snel.


Beoordeling door Matthias G. van 18.05.2018
Sterren: 5 Heel goed
Alles ging geweldig. Bestelling werd snel geleverd en met een telefonische vraag was er een vriendelijk en bekwaam antwoord. Weer blij.


Christine S.

16.05.18
★★★★★ 2 dagen geleden
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Service en producten zijn erg goed! Absolute aanrader!


Evi J., Freudenstadt
2018/08/27
snelle levering en zeer goede service
05:00


Bernd P.

23.08.18
1 dag geleden
geweldige producten, super snelle levering


S L.
2018/08/14
geweldige geweldige producten


Eckhard
2018/08/13
Alles op tijd en met volledige voldoening afgeleverd.


Ulrike
2018/09/08
Ik ben zeer tevreden met de producten. Vooral de zonnecrme Age & Sun inspireerde me. Hun consistentie is aangenaam romig; Ik ging snel naar huis en ik ben perfect beschermd tijdens mijn lange reeksen honden-gassi.


Helene L.
2018/07/24
Snelle levering, in de zending goede informatie over de rest van het programma met patronen
05:00
Heel goed


Regina F.
2018/06/19
Ik heb nu een aantal keer besteld bij Idealderm en ik ben heel blij met het effect. Vanwege de bestelde monsters kon ik andere producten testen.
De bezorging is ook snel.


Rolf H., Stade
Datum van publicatie 27.06.2018
Datum van de aankoopervaring 06.06.2018
Snelle levering, goederen zoals beschreven, service in combinatie met Trusted Shop perfect
05:00
Heel goed


Daniela Ann B., Ottobrunn
Datum van publicatie 26.06.2018
Datum van de aankoopervaring 19.06.2018
Snelle levering, geweldige producten, dank u
05:00
Heel goed


M.P., Stuttgart
Datum van publicatie 24.06.2018
Datum van de aankoopervaring 06.06.2018
Alles is goed
05:00
Heel goed


Erich B.,

G-o. Datum van publicatie 22.06.2018

Datum van de aankoopervaring 11.06.2018 Ik heb de eerste keer besteld, dus ik kan geen grote mening geven 04:33 goed


Regina J., Bonn

Datum van publicatie 22.06.2018

Datum van aankoopervaring 15.06.2018 Snelle probleemloze levering. Prijs-prestatie verhouding erg goed. 05:00 Heel goed


Christiane E., Albertshofen
Datum van publicatie 24.05.2018
Datum van de aankoopervaring 17.05.2018
Goederen en bezorging op volgorde. Betaling met creditcard is twijfelachtig, omdat kaartgegevens blijkbaar niet automatisch worden verwerkt.
04:00
goed


Andrea B., Wenen
Datum van publicatie 19.05.2018
Datum van de aankoopervaring 12.05.2018
De bezorging duurde een paar dagen langer dan aangegeven


Beoordeling door Matthias G. van 18.05.2018
Sterren: 5 Heel goed
Alles ging geweldig. Bestelling werd snel geleverd en met een telefonische vraag was er een vriendelijk en bekwaam antwoord. Weer blij.


Nicole G., Hamburg
Datum van publicatie 17.05.2018
Datum van aankoop 03.05.2018
Iets langere levertijd.
04:33
goed


Alexander B., Wertheim
Datum van publicatie 14.05.2018
Datum van de aankoopervaring 14.03.2018
avondmaal
05:00
Heel goed


Paul J., Kiel
Datum van publicatie 09.05.2018
Datum van de aankoopervaring 01.05.2018
Alles was erg goed
05:00
Heel goed


Elisabeth G., Schinznach-Bad
Datum van publicatie 08.04.2018
Datum van de aankoopervaring 01.04.2018
Alles klopt
05:00
Heel goed