IDEALDERM-ervaringen

Andrea R.
22/11/20
Mijn bestelling is na betaling met PayPal veilig en op tijd verpakt aangekomen, samen met veel gratis monsters en gedetailleerde aanvraagboekjes.

Sindsdien gebruik ik de peeling lotion als verzorging voor mijn hormonale acne (vooral in de mond en kin) en gebruik het om de avond als een toner.
Het resultaat inspireert me keer op keer! Na een paar keer gebruik is mijn huid fijnporig en delicaat geworden en ziet ze er niet meer bleek uit. Na verschillende keren gebruik merkte ik ook een aanzienlijke afname van mijn hormonale acne.

Voor mij tot dusver het meest effectieve en compatibele product tegen mijn probleemhuid met een geweldige prijs-prestatieverhouding! Duidelijke aanbeveling van mijn kant - ik kijk nu al uit naar de volgende bestelling en andere Idealderm-producten.


Rafaela Juarez P****z
17.11.20
★★★★★



Cord S **** r
11/12/20
Eindelijk producten die echt het verschil maken.
Dankzij de producten van Thankszij de tol kreeg ik na jaren van experimenteren eindelijk mijn grootste probleem (verhoorningsstoornis in de kin) en mijn inflammatoire folliculitis onder controle.


Isabelle P **** x
05/11/20
Supersnelle levering +++ en kwalitatief hoogstaand product.
Wij adviseren


Nathalie B.
03.11.20
Producten vrij snel ontvangen met samples waarmee je andere producten kunt ontdekken, dan is het altijd leuk.
Zeer serieuze follow-up. 1e zeer positieve benadering.
Volgende bestelling verwacht deze dagen.


Anissa Norra Harrati
11/02/20
★ ★ ★ ★ ★


Mechthilde S **** r
11/01/20
★ ★ ★ ★ ★


Donato S **** i
11/01/20
Betrouwbaarheid en professionaliteit bij de verkoop en verzending van producten


Corinne C **** e
31-10-20
Interessante producten en snelle levering


Viktoria R *** b
20-10-20
Zeer goede en effectieve producten + meer dan redelijke prijzen + supersnelle levering = vaste klant :-)


Alina S *** j
10/10/20
Ik ben zeer tevreden over de producten en zal blijven bestellen!



Clarisse P *** d
10/10/20
Zeer goede producten



Laurie M****n
06.10.20
Perfect!


Isabelle P *** x
6-10-20
Producten zijn geweldig, supersnelle levering +++


Hannelore S†*** e
05/10/20
Goede producten, snelle levering. Ik ben altijd heel tevreden.


Kornelia W *** r
28.09.20
Supersnelle levering en gemakkelijke facturering. Erg tevreden!


Lana A *** i
27/09/20
Snelle levering, geweldige producten, redelijke prijzen, goede ondersteuning!


Esra Y *** z
23.09.20
Beste service, beste kwaliteit, supersnelle levering de nummer 1 voor mij! ❤
100% aanbeveling
Altijd mijn plezier


Koord S *** r
23.09.20
Geen franje.
Zeer effectieve producten die de conditie van de huid vanaf de eerste toepassing aanzienlijk verbeteren.


Irina i***n
18.09.20
★★★★★


alex g **** n
16.09.20
Snelle levering, geweldige producten, ik ben zeer tevreden en zal blijven bestellen.


Angelika K *** z
16.09.20
Idealderm-producten zijn geweldig!
Ik heb al een aantal producten gebruikt. Naast de microdermabrasiecrŤme en de reparatiecrŤme, die ik al meerdere keren bijbesteld heb, gebruik ik nu voor het eerst het glycol peelingmasker en de peelingpads. Na het aanbrengen is de huid erg fijn en puur. Daarna gebruik ik de beproefde reparatiecrŤme. Ik kan het alleen maar aanbevelen!


alex g ** n
09/08/20
Tevreden over de bestelling


Natalja F *** i
09/03/20
Simpelweg geweldig! Ik heb een aantal producten bij dit bedrijf besteld en moet zeggen dat niet alleen de producten erg goed zijn, maar de levering was ook behoorlijk snel. Ik kan het alleen maar aanbevelen 👍



Olga P****i
01.09.20
Ik ben erg tevreden. Als u het correct gebruikt, krijgt u zeer goede resultaten met de producten. !! Wat erg belangrijk is !! Heeft veel jonge mensen kunnen helpen. Service, levering is altijd 100%
Tot nu toe heb ik geen aanbieder gevonden die zuurschillen in de kwaliteit tegen geweldige prijzen aanbiedt. Dank u!


Claudia T **** i
07/09/20
Zeer snelle verzending, ik word verliefd op uw producten! Ik ben zeer tevreden. Ik zal binnenkort weer kopen !!! Erg bedankt!!


Hetty S *** p
07/08/20
Ik ben erg blij met de producten. U merkt het effect direct na de eerste toepassing. Service en levering zijn ook erg goed. Ik kan het alleen maar aanbevelen.


Karianne D *** l
01/07/20
Hou van, hou van, hou van de producten, geweldige concentratie van actieve ingrediŽnten tegen een zeer redelijke prijs! Heb verschillende producten geprobeerd en ze zijn echt van de hoogste kwaliteit. Ik kan de producten niet genoeg aanbevelen. De klantenservice is uitstekend en nergens anders kun je deze ingrediŽnten in deze concentraties voor zo'n lage prijs krijgen. Levenslange klant verdient!


Ann B *** + k
30/06/20
Professionele service, geweldige producten. Ik gebruik de producten de afgelopen 5 jaar en ik ben erg blij.


Tatjana Z **** a
28/06/20
Zeer goede cosmetica, precies voor de gezichtsproblemen - ik kan het aanbevelen. Snelle verzending, goede klantenservice, erg leuk. 5 sterren .


Tanja K *** n
27-06-20
★ ★ ★ ★ ★


Silvia DīA **** I
26/06/20
★ ★ ★ ★ ★


Ilga N ***** a
26/06/20
IdealDerm werd mij aanbevolen door mijn moeder. Ze was totaal verbaasd over de service en productkwaliteit. Haar favoriet is het anti-aging masker en het collamask gezichtsmasker. Dus ik heb ook besteld bij IdealDerm en kan zeggen dat ik helemaal tevreden ben. Ten eerste - ik was verrast door de service toen ze persoonlijk contact met me opnamen omdat ze wilden controleren of mijn adres correct was. Vanwege de Letse letters kregen ze een aantal vreemde tekens (ik weet dat dit vaak gebeurt en het was mijn fout om het in het Lets te schrijven). En binnen een paar dagen kreeg ik een vraag of ik mijn pakket had ontvangen en het gaf me ook het gevoel - dat het ze iets kon schelen.
Nou, het is binnen 7 dagen aangekomen en ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop. Vitamin Cocktail Serum is net zo fantastisch als Collamask Eye Cream. Ze hebben veel gratis monsters toegevoegd en ik ben klaar om ze allemaal uit te proberen. Voor mij is dit erg belangrijk omdat mijn huid erg gevoelig is en het vrij moeilijk is om de beste oplossing te vinden. Zelfs in de winkel kun je niet altijd monsters krijgen en het verspilt het geld aan crŤmes en maskers die je niet kunt gebruiken.
Veel dank aan het IdealDerm-team. Blijf goed werk doen. Je hebt zeker een nieuwe klant. En nu ga ik mijn zus vertellen om mee te doen :)


Anna B *** a
25/06/20
Goede verkoper, snelle communicatie, zeer aan te bevelen!


Marie-Josťe Gauthier
23/06/20
Hoogwaardige en specifieke producten voor onze huidproblemen. Ik heb verschillende producten in het assortiment geprobeerd en ben nog steeds tevreden. In termen van kwaliteit, textuur en geur. Een bedrijf om te ontdekken als je dat nog niet hebt gedaan. Snelle service ook in Canada. Zeer praktisch productgegevensblad.


Klusek A ** a
22/06/20
Alles supersnel geleverd, ik kijk er naar uit om de producten uit te proberen, bedankt!


S D
16/06/20
Uitstekende prijs-prestatieverhouding, hoog aandeel actieve ingrediŽnten, tijdige verzending


Meraviglia c *** o
14-06-20
Goed 10 geweldige prijs uitstekende goederen. 100% tevreden. Goed 10 geweldige prijs uitstekende goederen. 100% tevreden


bine
06/12/20
Ik heb een gevoelige huid en rosacea. Mijn dermatoloog adviseerde me om mijn huid voor te bereiden met een 15% peeling voor een professionele behandeling in de herfst. Ik vond wat ik zocht bij Idealderm, en slechts 2 dagen later ontving ik mijn levering met geweldige gratis monsters en informatiemateriaal 2 toepassingen Ik kon een verschil zien, mijn dochter die worstelt met acne is ook enthousiast. Als we allebei de fles hebben gebruikt, bestellen we de 30% of de 35% fruitzuurpeeling. Geweldige kwaliteit en geweldige service, we zijn enthousiast en zullen blijven trouwe klanten .


Svitlana K *** a
06/09/20
Heb in de afgelopen 2 jaar meerdere bestellingen gedaan. Uitstekende kwaliteit, onverslaanbare prijs-prestatieverhouding, zeer betrouwbare service en prettige communicatie. Bij elke bestelling krijg ik gratis samples en cadeaus, die mijn verwachtingen volledig overtreffen. Heel veel dank! Ik ben erg tevreden en zou je graag aanbevelen!


Nora K *** z
06/07/20
Ook voor de tweede bestelling: snelle verzending, hoogwaardige producten voor de problematische huid die echt doen wat ze beloven. Ik ben nog steeds opgewonden!


Marie L ** v
★ ★ ★ ★ ★
06/03/20



saskia p***t
24-05-20
Geweldige producten, snelle levering. Ik zou daar graag weer willen bestellen.


Petra R *** h
23/05/20
Zeer snelle levering en goed verpakt. Gebruik de producten maar een paar dagen, voel goed op de huid. Ik kan niet meer zeggen na een korte gebruiksperiode.


anna t *** o
21-05-20
†De levering was snel, de producten zijn echt van de hoogste kwaliteit en de klantenservice is zeer aanwezig en vriendelijk.
Op basis van de gemaakte kosten geven ze altijd hun product en verwennen ze de klant bij elke levering met veel stalen. Mis haar gezichtsmasker en scrubs niet


Christiane W *** l
18/05/20
Ik ben al jaren klant van Idealderm en tot nu toe ben ik zeer tevreden over de producten en de service.


Mimina M *** i
17-05-20
Geweldige productkwaliteit voor alle huidtypes. Snelle levering en zorg met uitleg bij elk gekocht product. Goede klantenservice. Het zorgt niet alleen voor de verzending van uw pakket, maar besteedt ook speciale aandacht aan uw tevredenheid. Ik zal 100% adviseren, ik zal het aanbevelen. 👍😊


Joelle l *** u
15/05/20
Voor de tweede keer heb ik een bestelling voor producten bij Idealderm geplaatst en wil ik mijn zeer positieve ervaring met deze website delen, of het nu gaat om kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering of monitoringpakket
Ik raad deze pagina aan, die gemakkelijk toegankelijk en aanwezig is, evenals de beschrijving van de producten.


Cťcile L *** een
05/12/20
Producten van zeer goede kwaliteit. Test en zeer effectief.


Jana B *** r
05/10/20
Allereerst: aan de slechte recensies die het cadeau bekritiseren voor de 5-sterrenbeoordeling ... Ja, een oogcrŤme wordt beloofd voor een 5-sterrenbeoordeling, maar dit is bedoeld als stimulans zodat iemand eerst een beoordeling achterlaat en dat doet veel bedrijven vinden dit leuk (bijvoorbeeld in de vorm van een korting of iets dergelijks), als je ontevreden bent, krijg je tenslotte snel 1 ster, maar slechts een paar als je tevreden bent.
Nu naar Idealderm: levering was snel, producten van zeer hoge kwaliteit (en ik weet waar ik het over heb omdat ik veel ervaring heb met cosmetica), het zuur is sterk geconcentreerd, maar veroorzaakt geen blijvende irritatie of huidbeschadiging bij correct gebruik (gedetailleerde instructies zijn bijgevoegd) De huid wordt rood en / of heet direct nadat de zuurbehandeling normaal is - dit verdwijnt binnen een paar uur). Er waren veel voorbeelden bij, ik vind het geweldig! Ben tevreden.


Karina S **** h
05/08/20
Ik ben erg enthousiast over de producten en gebruik ze al een aantal jaren. Altijd TOP.
Erg bedankt



Ilona E *** t
05/06/20
★ ★ ★ ★ ★


Ada L **** v
05/05/20
Deze remedie is gewoon geweldig. Ik heb een zeer grote poriŽn, een vette huid en een huid met talg. Jarenlang heb ik last van ouderdomsverschijnselen, grijze huidsluiers en gewoon een over het algemeen catastrofale poreuze huid. Ik heb nu de duurste laserbehandelingen gehad, waardoor mijn huid nog meer gepigmenteerd werd. Na slechts ťťn applicatie met een 15% glycol-peelingmasker was mijn huid een droom. Ik zag er net een paar jaar jonger uit. Ik heb al voorbehandeld met een lager zuurgehalte maar zonder succes was het te zwak. 15 procent is geweldig. Maar ik had graag willen weten hoe vaak je dit kunt gebruiken. Ik had de volgende dag geen roodheid en ook geen andere irritaties. Het leek erop dat er meerdere diensten tegelijk verdwenen waren. De gestraalde huid was meer gespannen, jonger, frisser en mijn poriŽn, die ik heb gehad sinds ik ongeveer 16 was, waren nauwelijks zichtbaar. Ongelofelijk, en het is niet overdreven. Het was precies wat ik altijd heb gemist. Maar er is een kleine tekortkoming ... U begrijpt niet precies hoe vaak u dit kunt doen ... maar elke 2 ŗ 3 weken staat in de bijsluiter niet voor welk percentage dit geldt. Kun je het om de paar dagen gebruiken? Zou geweldig zijn als er een versie is.
De beschrijving is een beetje algemeen en ik begrijp het verschil niet tussen het product 15glycol peeling en 15glycol peeling masker. Welke is beter en intenser? En kun je op de een of andere manier alles verdunnen? Met een andere crŤme of zo? Ik gebruik het voor het hele lichaam en helaas is 1 flesje niet genoeg voor veel ... Nog steeds een prima pakket en de levering was waarschijnlijk ongelooflijk snel. 2 dagen. Super service.



Oksana S ***** t
05/02/20
Zeer snelle levering en zeer goede producten!


Che l *** s
01-05-20
Alles tip top, snelle hulp bij vragen en verzending was ook snel. Meer dan tevreden, altijd blij om gezond te blijven, beste idealderm-team



Een M *** r
22/04/20
Uitstekende service, professionaliteit en echte mensen achter de producten. Sterk aanbevolen.


Ale ** een
19/04/20
Eindelijk een site die een hoge concentratie fruitzuurschillen biedt met een ideale ph-waarde. Ik ben zeer tevreden en blij met mijn bestelling.


NM
18/04/20
Snelle bezorging. Goed product.



maugeri m *** i
17-04-20
snelle levering zeer tevreden over de producten die ik zal aanbevelen


Brio C *** a
16/04/20
Heel goed! De producten zijn erg goed en zorgen voor zijn klanten! Ze zorgen ervoor dat alles in orde is, dat we de producten hebben ontvangen en ze zijn erg gul! Geschenken, monsters, instructies verzenden in meerdere talen!
Ik adviseer en ik zal blijven kopen!
Heel erg bedankt en ik ben erg blij om in zo'n korte tijd positieve resultaten op mijn huid te zien! 😊


Andrea K *** z
15/04/20
Heel goed! Erg snelle bezorging. Zeer prettig contact. Geweldige kwali


stefan ik **** v
04/08/20
Zeer snelle levering! Geweldige producten!
Ik ben zeer tevreden, heel erg bedankt, ik kom graag terug!


Veronique S **** k
04/05/20
De producten zijn effectief en de uitleg nauwkeurig. Volg de instructies voor gebruik. De verzending vindt plaats binnen korte termijnen. ik raad aan



Ingeborg K *** h
04/02/20
Alles perfect!


carine b **** ť
17/03/20
†Zeer goede producten, helemaal bovenaan!
Ik had graag meer repetities gehad, maar dat maakt niet uit, ik raad het ten zeerste aan!


Olga P **** i
16.03.20
Ik ben erg tevreden. Als u het correct gebruikt, krijgt u zeer goede resultaten met de producten.


claudie r *** d
15/03/20
Maak je geen zorgen over het ontvangen van mijn bestelling, zeer serieuze tracking



Julia B ***
14/03/20
Snelle levering, precies wat ik wilde
Zeer vriendelijk en geÔnteresseerd in klanttevredenheid


Christine F *** o
02.3.20
Hallo allemaal, een paar weken geleden heb ik een aantal producten gekocht en getest bij idealderm. Nadat ik de goederen van tevoren had betaald, waren ze 2 dagen later bij mij.
Er waren enkele voorbeelden om andere items te testen, waarvan ik denk dat ze erg goed zijn.
De reparatiecrŤme is geweldig, ik heb een droge huid en na gebruik is hij erg zacht.
De collamask is ook erg goed.
Ik blijf bestellen.


Thomas G.
15/02/20
★ ★ ★ ★ ★


Martine L **** e
15/02/20
Super effectieve producten! Ik ben momenteel de glycolzuurscrub en maskers aan het testen. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien sinds ik Idealderm Skin Care gebruik


andromeda G ***
15/02/20
Ik ben weer heel tevreden, graag weer.


Diana E.
14/02/20
★ ★ ★ ★ ★



Magda E * B *** i
02/04/20
Ik ben zeer tevreden over de IDEALDERM-producten. En erg blij dat ik eindelijk een cosmeticamerk heb gevonden dat me zal helpen mijn probleemhuid te verbeteren.



Alessandra M *** i
02/03/20
Ik heb ooit de Glycolic Peel en de Pure Peel besteld, samen met de neutralisator. Eťn aanvraag heeft al plaatsgevonden en ik ben tot nu toe zeer tevreden.



Kerstin G *** s
01., 02.20
★ ★ ★ ★ ★


Martine L *** e
31-01-20
IDEALDERM doet wat het belooft. Ik heb een keer besteld, geprobeerd en meteen aanbevolen. De Collamask is echt geweldig! Daarnaast ontvangen we gratis samples, maar ook, afhankelijk van de bestelhoeveelheid, een product naar keuze, klassieke maat, gratis. Echt geweldig!



Do M *** e
27/01/20
Zeer snelle verzending en producten van hoge kwaliteit.



Sven B ***** r
22/01/20
★ ★ ★ ★ ★



Milena W *** k
20/01/20
Bestelde een penseel. Kwalitatief hoogwaardig product. Ik ben erg blij met de aankoop. Zeer goede klantenservice. Hartelijk dank



Brigitte M *** r
17-01-20
★ ★ ★ ★ ★



Bianca E ***** n
13/01/20
Zeer goede productselectie met gedetailleerde, waardevolle uitleg van het werkingsmechanisme.



B. S.
01/11/20
★ ★ ★ ★ ★



Reinhard S **** l
01/02/20
★ ★ ★ ★ ★


Brigitta *** s
26/12/19
Ik heb de ideale crŤme geprobeerd en was erg koud, dus nu opnieuw besteld.


Tanja K *** n
26/12/19
★ ★ ★ ★ ★



Fofa
★ ★ ★ ★ ★



Babsi H **** d
18/12/19
Zeer goede producten. De ondersteuning is ook erg snel en professioneel.



Abdullatif N *** n
13/12/19
★ ★ ★ ★ ★



Hans Oeda
12/12/19
★ ★ ★ ★ ★



Christiane W **** l
09.12.19
Ik ben al jaren klant van Idealderm en tot nu toe ben ik zeer tevreden over de producten en de service.



Nora K **** z
8/12/19
Alles is geweldig - goede producten tegen een zeer redelijke prijs en in apotheekkwaliteit, snelle levering, veel gratis monsters inbegrepen - ik ben helemaal tevreden!



Tanja K *** n
03.12.19
★ ★ ★ ★ ★



Kenia U ** a
03.12.19
Snelle levering, geweldige klantenservice, goede producten en leuke cadeaus. Ik heb twee keer besteld omdat ik er gewoon dol op was! Ik kan het alleen maar aanbevelen!



Evelina K *** i
30/11/19
De goederen kwamen tegelijkertijd aan. Ik heb beide producten COLLAMASK FACE MASK en COLLAMASK EYE CREAM al geprobeerd en ik ben helemaal tevreden.



Hakima K **** y
26/11/19
★ ★ ★ ★ ★


Alexandra R ***** een
23/11/19
★ ★ ★ ★ ★



diana l **** o
19/11/19
★ ★ ★ ★ ★



Miroslav D ****
11/11/19
★ ★ ★ ★ ★


11/11/19
Barbara G *** w
11/06/19
Bedankt voor de geweldige klantenservice en de unieke producten die
Ik wil niet meer missen.



Nina D **** r
05.11.19
Snelle levering, geweldige producten. Zal zeker weer bestellen!


Olga S **** een
31/10/19
Goede producten en snelle service.
Naast de producten die ik heb besteld, ontving ik veel gratis monsters die ook een goede kwaliteit bevestigen. De bestelde peeling en het masker komen absoluut overeen met de beloofde effecten.
Bedankt voor de geweldige service!
Olga



Denise
29/10/19
Ik heb een paar producten voor mezelf besteld en ik ben opgewonden. Zijn producten van zeer goede kwaliteit



Ilka S *** z
26/10/19
alles perfect, leuk contact, 100% tevreden



Karin
25/10/19
★ ★ ★ ★ ★



Janine M *** a
23/10/19
Zeer snelle verzending, geweldig product en als toevoeging wat informatiemateriaal en samples!



Roaa M *** d
21/10/19
Sterker nog, ik had in mijn leven nooit gedacht om producten te vinden met deze efficiŽntie en tegen een concurrerende prijs ben ik zeer tevreden met het resultaat dat in zeer korte tijd werd bereikt.
Dank je wel en je geweldige inspanningen.


Heike C-M *** r
20/10/19
Zoals altijd zeer tevreden over de goederen en snelle levering.



Andrea B *** r
17/10/19
★ ★ ★ ★ ★



Nancy V **** k
16.10.19
Ik gebruik al verschillende verzorgingsproducten van idealderm. Zeer goede producten met de beste ingrediŽnten voor een betaalbare prijs. Alles netjes verpakt en leuke extra's toegevoegd.



Juju M *** e
15/10/19
De producten zitten in een mooie en praktische verpakking voor optimaal gebruik. De peelingborstel is een beetje groot, maar super comfortabel op de huid. De producten waren binnen 5 dagen in Oostenrijk. Ik ben zeer tevreden en zal opnieuw bestellen!


Витали Л *** к
14/10/19
Dank u! Al het beste!



web *** D
13/10/19
Het was mijn tweede bestelling in een week. Ik vond Microdembrasion Cream zo goed in combinatie met Vitamin Cocktail Cream (die ik als tester kreeg) dat ik nieuwsgierig werd en meteen andere producten kocht. De levering ging de tweede keer supersnel. Alles perfect!



Люба Р **** а
10/08/19
Ik ben meer dan tevreden. Levering is altijd snel. Ik blijf bestellen bij Idealderm.



Hans W *** t
10/08/19
★ ★ ★ ★ ★


Azita S *** i
07.10.19
Geweldige producten en de beste service



Uwe S **** e
28/09/19
Constante kwaliteit, prijs, informatieve transparantie en klantenservice voor jaren. TOP!



Yvonne R **** s
26 september 2019
Super product en supersnelle levering


Sarka Th *** s
26/09/19
Zeer goede cosmetica. Ik heb een zeer problematische, onzuivere huid. De microdermabrasie en ook de schone gel hebben de onzuiverheden bijna opgeroepen. Ik gebruikte het voor de zwangerschap, nu ben ik er weer mee bezig. Ik ben nu 34 jaar oud. Ik heb alles geprobeerd. Met lasers en tablets, apotheek, artsen, investeerden veel geld en zonder succes. Ik ben opgewonden.



Christiane B ** u
23/09/19
Ik heb een klein cosmetisch etui besteld. Het is erg mooi en functioneel. De levering was snel. Ik ben blij om weer bij Idealderm te bestellen.



Frank M **** k
15.09.19
Dit is nu mijn 2e bestelling. Ik ben tevreden met het effect.



Tanja Kapunkt
09/10/19
★ ★ ★ ★ ★



Evi W *** t
09/10/19
Super service.



Jan Simon H *** t
09/06/19
Werd zelfs een dag eerder bezorgd dan geadverteerd. Ook de bijgevoegde productmonsters werden zeer goed ontvangen! Ik kan het alleen maar aanbevelen.



Simone F **** r
05.09.19
Ik heb het collageenmasker en de Lift & Fill Cream besteld en ben meer dan tevreden. De huid voelt zacht en ontspannen aan en ik heb de indruk dat de rimpels niet meer zo diep zijn. Is al genoemd.
Prijs / prestatie en levering erg goed. Over het algemeen kan ik het rustig aanbevelen.



Regina B *** i
02.09.19
★ ★ ★ ★ ★



Andrea S *** t
27/08/19
Ik heb vaak Idealderm-producten besteld en ben zeer tevreden. De ingrediŽnten worden effectief en transparant weergegeven en uitgelegd.
Ik ben een hele grote fan van serums en gebruik o.a. het Vitamin Cocktail Serum (V11 Serum). De prijzen zijn erg goed. Vooral wat betreft de ingrediŽnten en de niet zo goede maar dure producten van de drogisterij of Douglas etc.



Olaf G **** h
24/08/19
Ik heb de anti-transpirant voet- en lichaamsspray Naturalia besteld omdat ik zweetvoeten heb en met deze spray mijn voeten droog zijn. Ik had al meerdere Collamask, alles een echte aanrader, ik ben tevreden!



Beatrice P *** e
20-08-19
Ik ben erg blij dat ik uw producten heb ontdekt. Bij elk gebruik worden de resultaten steeds beter zichtbaar en wilt u doorgaan.
... geweldige productkwaliteit ... bedankt



Christiane S*****r
16/08/19
Hallo, de Collamask kwam heel snel naar me toe en ik moet zeggen dat het mijn huid erg mooi maakt en ik ben heel blij.



Simone A *** n
14-08-19
★ ★ ★ ★ ★



B. Sabina K *** t
08/12/19
Snelle levering, goed verpakt + extra kokers. Alles was geweldig.



Cristina S *** u
08/08/19
Ik heb mijn bestelling een paar dagen geleden ontvangen. Zeer snelle levering, vriendelijk personeel Bedankt voor het kleine "cadeautje" !!!



MGR G.
08/06/19
Ik heb 4 van hun producten getest, de producten zijn MEER DAN EFFECTIEF! Het is echt professionele zorg om niets te doen met cosmetica die in winkels worden verkocht. Ik heb ook samples ontvangen, en ik denk dat het veel aandacht verdient, omdat het ons in staat stelt om te testen of de producten bij ons passen voordat we het complete pakket kopen! ik raad aan



midarrj
08/05/19
alles is in orde - heel erg bedankt



Britta P *** s
31/07/19
Geweldig product, ik vind het geweldig om het masker elke avond te gebruiken en mijn huid straalt;)



B L
30/07/19
★ ★ ★ ★ ★



Corina
29/07/19
Zeer goede en effectieve producten. De service is ook geweldig! Ik blijf bestellen bij Idealderm.


Patrick J **** e
16/07/19
Effectief product, snelle verwerking



Tanja Sc ***** z
07/10/19
★ ★ ★ ★ ★



Dus ik *** een
15/07/19
★ ★ ★ ★ ★


Barbara Lisa **** n
13/07/19
Ik ben zeer tevreden met alle producten van het bedrijf. Vragen worden direct en gemakkelijk beantwoord.


Boris S **** e
07/11/19
Snelle levering, topproduct, gebruik het al zeker 3 jaar en voor mijn leeftijd heb ik een superzachte en egale huid.



Lutz W *** g
23/06/19
Alles geweldig. Erg bedankt.


Sonja B ***** e
21/06/19
Hallo beste idealderm-team,
Ik ben meer dan tevreden over de snel geleverde producten en heel erg bedankt voor de vele samples die ik al heb getest. Ik ga in het weekend zeker achter mijn laptop zitten en de volgende bestelling versturen, want ik ben absoluut overtuigd van de producten. Ik ben ook heel blij dat ze een e-mail sturen en vragen naar hun tevredenheid, ik ben zoiets niet gewend en ik was er erg blij mee. Vriendelijke groeten



Sonja B *** e
20/06/19
De website was al erg goed en alle producten waren goed beschreven. De afhandeling van betalingen verliep vlot en ik had de levering binnen zeer korte tijd in huis.
De vorige producten zijn gewoon geweldig, ook bedankt voor de vele samples die je me hebt gestuurd, ik zal ze zeker direct weer bestellen.



Ikengali
15/06/19
Ik ben absoluut tevreden met de producten die ik in IdealDerm heb besteld. Na een week merkte ik een enorm verschil in de huid op mijn gezicht. Ze hebben uitstekende producten en een goede persoonlijke service zowel voor als na levering



Paula M
06/11/19
Goed product



JŠnos S *** k
06/11/19
★ ★ ★ ★ ★


06/12/19
Vťronique V **** n
★ ★ ★ ★ ★


06/11/19
Zeer goed product. De huid is soepel en glad ... we vinden het lekker. Ik kan het alleen maar aanbevelen



Nathalie F **** r
06/04/19
★ ★ ★ ★ ★



Christine H **** h
28/05/19
Snelle levering, graag weer!
ik vind het leuk



Michel F *** a
28/05/19
alles geweldig!



Judith C *** k
27/05/19
Geweldig bedankt!



Franziska E *** i
24 mei 2019
kwam snel aan
alles goed



Dirk H *** g
21/05/19
competent advies
snelle service



Marina S.
19/05/19
★ ★ ★ ★ ★


Maria P.
15/05/19
Alles perfect! Hartelijk dank!



Tegen Lucienne S.
14 mei 2019
Snelle bezorging. Goed product. Graag weer.



Rookie
14/05/19
Tijdige levering, topproducten,
professionele afhandeling
Ik kan het met overtuiging aanbevelen



Anja H *** z
13/05/19
Heel vriendelijk en direct contact, dat vind ik erg belangrijk. Ik zal andere producten van IdealDerm kopen / bekijken, aangezien de producten en het bedrijf een serieuze en betrouwbare indruk maken.



Sylvia F *** r
05/10/19
snelle verzending, zeer goed verpakt, bedankt voor de monsters.



Figen T **** u
05/08/19
★ ★ ★ ★ ★



Nadine
30 april 2019
Helemaal tevreden. Het was een plezier!



Elvira H *** n
25/04/19
★ ★ ★ ★ ★
Snelle levering, gratis lippenbalsem en geweldig product!



Vilma-Sonja Z **** r
24/04/19
★ ★ ★ ★ ★
Supersnelle levering, geweldige producten, veel monsters, gedetailleerde productbrochures bijgevoegd, liefdevolle verpakking - ik ben opgewonden!



Petra
17/04/19
Snelle levering, behulpzaam en fijn contact met klantenservice. Een geweldige selectie monsters, ik ben erg opgewonden en kijk ernaar uit om te testen. Graag weer!



Maria S **** s
04/08/19
★ ★ ★ ★ ★



Andrea U **** t
04/08/19
★ ★ ★ ★ ★
Snelle levering geweldig product Ik bestel altijd Collamask En ik ben er super tevreden mee, de samples die je altijd krijgt zijn geweldig. Als je vragen hebt dan krijg je snel antwoord dus ik kan Idealderm alleen maar aanraden.


Kerstin L *** h
04/08/19
Artikel geleverd zoals beschreven. Geen probleem.



Andrea U.
04/05/2019
Bestel altijd een geweldig product gezichtsmasker Ik ben zeer tevreden, wat ik geweldig vind dat je altijd zoveel monsters krijgt. Verzending was ook erg snel binnen drie dagen dus zoals ik al zei ben ik zeer tevreden.
Swetlana W **** h
04/02/19
★ ★ ★ ★ ★



Bettina D **** g
30/03/19
★ ★ ★ ★ ★



Oksana Zel
28 maart 2019
★ ★ ★ ★ ★



Keli C *** a
28-03-19 Ik kocht de 15% amandel scrub en het product is erg goed. Ik heb ook andere producten geprobeerd, ik ben helemaal tevreden !! De klantenservice is geweldig, snelle levering.


РУСЛАН В *** Х
27/03/19
Super ★ ★ ★ ★ ★



Brisca l **** t
26/03/19
★ ★ ★ ★ ★



Florian M *** k
03/25/19
Ik heb lang bij Idealderm besteld! Ik ben tevreden met de producten en de kwaliteit!


Ina G.
14.03.2019
Alles was geweldig! Bedankt en graag opnieuw bestellen!


Eliana Fiorino
16/03/19
★★★★★


Barbara C **** t
13/03/19
★★★★★


Ines S.
12.03.19
Geweldige producten. Ik ben zeer tevreden. De goederen kwamen op tijd aan en ik zal opnieuw bestellen. Ga zo door !!!!


Julia Meronk
09.03.19
Snelle levering, goede klantenservice en geweldige producten! Ik bestelde de 15% Pyruvic Peel en de Repair Cream en ik ben verrukt. Ik tolereer het goed en ben van mening dat mijn huid een beetje is verbeterd na een applicatie. Wissen Koopaanbeveling!


Ranck Chomnoue
08.03.19
Nauwelijks twee weken gebruik en het resultaat is al merkbaar.


Sherwan N **** r
07.03.19
Heel goed


Dani W
07.03.19
Snelle levering zeer goed product


Sylvia
06.03.19
Zeer goede producten,
Ik zal er zeker wat bestellen.


Cristina V **** i

01:03:19
erg leuke klantenservice, dus ze zijn een goede verzameling monsters. Ik wil zeker opnieuw kopen! :)


crina m ** c
28/2/19
Bestelling en communicatie verliep soepel, ik ben zeer tevreden Bedankt Crina M


Denitza M *** a
27/2/19
Super snelle levering, dank je.
Test op kwaliteit ☺️
Heel erg bedankt


Jehad k *** me
24/2/19
Alles is perfect en snelle levering
dank


Evi K *** l
24/2/19
★★★★★
Ik ben zeer tevreden over de service en de producten


Elnara
23/2/19
Ik ben erg blij met de service (snel en perfect) en het product.


Anne N *** l
12/2/19

Alles is perfect, ik heb een houten lamp en een deodorant besteld, ik heb zelfs monsters ontvangen. Onberispelijke levering en verpakking. Ik beveel het ten zeerste aan!


Simone Z *** e

16/2/19

snelle verzending, bedankt


Monica F.
14/2/19
Ik ben enthousiast over de producten, ze kunnen alleen maar aanraden, de bestelling en levering werkten goed


Yasemin A.
11 .02.2019
Idealderm-producten worden al meer dan 2 jaar gebruikt. Ik heb 50% fruitzuurschil gekocht, het is gewoon fantastisch dat ik zeer tevreden ben met de producten.


JŁrg S *** r

07/02/19

Onberispelijke en tijdige service: alles ging goed. Nogmaals gelukkig ...


Petra B *** t
06/02/19
Snelle levering, goed verpakt, koopwaar zoals beschreven, graag weer!


Angelika B *** m
03/02/19
Alles was in orde - wederom gewillig


Sylvia D **** a
02/02/19
Zeer goede producten,
Ik zal er zeker wat bestellen.


Birgit S *** g
31/1/19
Uitzonderlijke goederen en vakmanschap! Goede verpakking Bedankt! Weer blij !!!


Sevgi K **** r
30/1/2019
Geweldig product, eerlijke prijs en natuurlijk een zeer snelle levering Iedereen die een ventilator en / of een maskerborstel nodig heeft


Linda J *** c
28/1/19
Ik heb voor de eerste keer Microdermabraison-crŤme besteld, gewoon een geweldig product. Zeer goede klantenservice en snelle levering. Een


Ilona M *** a
23/1/19
IdealDerm- de naam spreekt voor zich! Dat is hoge kwaliteit en vertrouwen! PowerTox Filler is ideaal product voor vrouwen. En toch perfect afrekenen. dank u wel

Ilona M *** a
23/1/19
Helemaal tevreden met IdealDerm-producten! Snelle verzending! Graag opnieuw

Ilona M *** a
23/1/19
zoals altijd helemaal tevreden met producten idealderm!


Andrea S *** r
22/1/19
Ik gebruik het Collamask dagelijks dun aangebracht als een nachtcreme en ben zeer tevreden met het effect!


Anja D.
★★★★★
19/1/19


Ewa I.
16/1/19
Geweldige producten. Sterk aanbevolen. Gelukkig weer.


Lisa M.
11/1/19
Idealderm-producten zijn absoluut geweldig! Snelle verzending en goede klantenservice. Ik ben zeer tevreden! Sterk aanbevolen.


Ines K
05:01:19
Zeer snelle levering, mooi en toegewijd klantcontact. Heel graag weer.


Carsten E.
28/12/18
Geweldig product, zeer aangenaam om te gebruiken.


Michaela K.
12/21/18
De microdermabrasie crŤme (200gr) is de beste exfoliant die ik ooit heb gehad! Onberispelijk resultaat en zeer economisch in de toepassing. Samen met de Ideal Derm V11 Vitamin Serum een ​​vrijwel nieuwe huid met regelmatig gebruik. Een aanrader!


Alice Gebetsroither
30/11/18
★★★★★


Edith J
11/9/18
Idealderm-producten zijn absoluut geweldig!


Eva G.
1 beoordeling
11/7/18
★★★★★


Pia K *** k
★★★★★
11/5/18
Ik ben zeer tevreden over de service en de producten. Verzoeken worden snel beantwoord. U krijgt informatie op aanvraag. De producten die ik al geruime tijd gebruik zijn allemaal erg goed.


Sasha Dix
11/5/18
★★★★★


†Marina E *** t

12/9/18
Bedankt, de levering is binnen en ik kijk uit naar de peeling: o))
Uw klantenservice vind ik geweldig! In de huidige digitale en vaak anonieme wereld is het goed om te weten dat u zich altijd kunt wenden tot al uw vragen.
†Gegroet en heb een leuke advent!



†Giulia C *** i
12/8/18
vriendelijk personeel. Klantenservice erg goed en de producten top. Kan ik het aanbevelen!


Natasha G *** s
In de tussentijd bestelde de 3e keer hier, geweldige producten, geweldige service en supersnelle levering! Bedankt voor de altijd meegeleverde geweldige GratisprŲbchen!


Regina J *** g
12/5/18
★★★★★


Angela G **** n
28/11/18
★★★★★


Edda-Gabriele W *** n
11/23/18
★★★★★


Flutschifl
01:11:18
Het kan niet sneller zijn 👍

excelent rien ŗ dire ma commande ŗ ťtť suffisamment rapide emballage onberispelijk. ooit recommanderais.
niets om te zeggen, mijn bestelling was snel genoeg feillo


Elvisa H **** ic
6 dagen geleden
Snelle verzending en zeer goede producten.


Sergio C **** s

30.05.18
1 beoordeling
een week geleden
Prachtige schoonheidsproducten en een goede prijs


stan v

14.09.18
Goed gezelschap om mee om te gaan en geweldige producten! Bestelde wat crŤmes voor mijn vrouw onder strikte regels :). Idealderm onberispelijk en help me om te kiezen wat goed voor haar was. Producten kwamen op tijd aan. Zou zeker aanraden!


Olga P.

29.05.2018
Ik ben blij dat ik IDEALDERM heb ontmoet. Hier heb ik hoogwaardig amandelzuur en glycolzuur besteld. Bestelling arriveerde snel.


Beoordeling door Matthias G. van 18.05.2018
Sterren: 5 Heel goed
Alles ging geweldig. Bestelling werd snel geleverd en met een telefonische vraag was er een vriendelijk en bekwaam antwoord. Weer blij.


Christine S.

16.05.18
★★★★★ 2 dagen geleden
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Service en producten zijn erg goed! Absolute aanrader!


Evi J., Freudenstadt
2018/08/27
snelle levering en zeer goede service
05:00


Bernd P.

23.08.18
1 dag geleden
geweldige producten, super snelle levering


S L.
2018/08/14
geweldige geweldige producten


Eckhard
2018/08/13
Alles op tijd en met volledige voldoening afgeleverd.


Ulrike
2018/09/08
Ik ben zeer tevreden met de producten. Vooral de zonnecrŤme Age & Sun inspireerde me. Hun consistentie is aangenaam romig; Ik ging snel naar huis en ik ben perfect beschermd tijdens mijn lange reeksen honden-gassi.


Helene L.
2018/07/24
Snelle levering, in de zending goede informatie over de rest van het programma met patronen
05:00
Heel goed


Regina F.
2018/06/19
Ik heb nu een aantal keer besteld bij Idealderm en ik ben heel blij met het effect. Vanwege de bestelde monsters kon ik andere producten testen.
De bezorging is ook snel.


Rolf H., Stade
Datum van publicatie 27.06.2018
Datum van de aankoopervaring 06.06.2018
Snelle levering, goederen zoals beschreven, service in combinatie met Trusted Shop perfect
05:00
Heel goed


Daniela Ann B., Ottobrunn
Datum van publicatie 26.06.2018
Datum van de aankoopervaring 19.06.2018
Snelle levering, geweldige producten, dank u
05:00
Heel goed


M.P., Stuttgart
Datum van publicatie 24.06.2018
Datum van de aankoopervaring 06.06.2018
Alles is goed
05:00
Heel goed


Erich B.,

G-o. Datum van publicatie 22.06.2018

Datum van de aankoopervaring 11.06.2018 Ik heb de eerste keer besteld, dus ik kan geen grote mening geven 04:33 goed


Regina J., Bonn

Datum van publicatie 22.06.2018

Datum van aankoopervaring 15.06.2018 Snelle probleemloze levering. Prijs-prestatie verhouding erg goed. 05:00 Heel goed


Christiane E., Albertshofen
Datum van publicatie 24.05.2018
Datum van de aankoopervaring 17.05.2018
Goederen en bezorging op volgorde. Betaling met creditcard is twijfelachtig, omdat kaartgegevens blijkbaar niet automatisch worden verwerkt.
04:00
goed


Andrea B., Wenen
Datum van publicatie 19.05.2018
Datum van de aankoopervaring 12.05.2018
De bezorging duurde een paar dagen langer dan aangegeven


Beoordeling door Matthias G. van 18.05.2018
Sterren: 5 Heel goed
Alles ging geweldig. Bestelling werd snel geleverd en met een telefonische vraag was er een vriendelijk en bekwaam antwoord. Weer blij.


Nicole G., Hamburg
Datum van publicatie 17.05.2018
Datum van aankoop 03.05.2018
Iets langere levertijd.
04:33
goed


Alexander B., Wertheim
Datum van publicatie 14.05.2018
Datum van de aankoopervaring 14.03.2018
avondmaal
05:00
Heel goed


Paul J., Kiel
Datum van publicatie 09.05.2018
Datum van de aankoopervaring 01.05.2018
Alles was erg goed
05:00
Heel goed


Elisabeth G., Schinznach-Bad
Datum van publicatie 08.04.2018
Datum van de aankoopervaring 01.04.2018
Alles klopt
05:00
Heel goed


Die Erfassung durch Google Analytics auf dieser Website wird zukŁnftig verhindert.