Naturalia

NATURALIA
Trek de natuur in je huid!

Farmaceutische kwaliteit uit Valencia...

- KWALITEIT:
De Naturalia-laboratoria waren de eerste in Spanje die het ISO 9001-certificaat van AENOR behaalden.
Zij voldoen ook aan de GMP (Good manufacturing practices) en GLP (Good laboratory practices) die op cosmetica van toepassing zijn.
Al hun producten zijn klinisch getest.
- INNOVATIE:
Het is onze raison d'être. Alle Naturalia-producten bevatten innovatieve en/of exclusieve actieve bestanddelen.
- SPECIALISATIE:
De consumenten eisen specifieke producten om te voldoen aan hun steeds concretere en vaak veranderende behoeften.
- EFFECTIVITEIT:
Zij gebruiken de dosering die nodig is om de doeltreffendheid van het product en dus zichtbare resultaten na het gebruik ervan te garanderen.
- NATUURLIJKE FARMACEUTISCHE KWALITEIT:
Het is het resultaat van al onze werkzaamheden, die - onder strenge farmaceutische controle - zowel het zoeken naar doeltreffende actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong als de ontwikkeling van producten van uitstekende kwaliteit omvatten. De perfecte combinatie van natuur, technologie en farmaceutische kwaliteit.
 

Naturalia is een Spaans bedrijf dat behoort tot een groep bedrijven die zich al meer dan 20 jaar toelegt op de ontwikkeling van cosmetische producten voor huidverzorging.

Zoals de naam al aangeeft, maakt Naturalia gebruik van de middelen die de natuur ons biedt om cosmetische producten van de hoogste kwaliteit, verdraagzaamheid en doeltreffendheid te ontwikkelen voor alle huidtypes.

De laboratoria van Naturalia zijn meer dan 2.500 m2 groot en uitgerust met de allernieuwste technologie. Zij werken ook samen met de meest prestigieuze openbare en particuliere instanties om de kwaliteit en de doeltreffendheid van hun producten te testen en te garanderen.

Naturalia heeft ook een prestigieus internationaal expansiebeleid en is momenteel aanwezig in meer dan 20 landen wereldwijd.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren