COLLAMASK

COLLAMASK
Voor een jeugdige en frisse gezichtshuid.

COLLAMASK® is een unieke productlijn die de primaire problemen van de huid bestrijdt.

COLLAMASK® verzorgt uw huid met waardevolle en natuurlijke actieve bestanddelen.

Deze actieve bestanddelen hydrateren en regenereren de huid. Zij stimuleren de collageen- en elastinesynthese en versterken de epidermis. Dit verbetert zowel het uiterlijk als de elasticiteit van de huid; aspecten die met het ouder worden minder worden.

COLLAMASK FACE MASK bevat het exclusieve PowerTox® complex met actieve anti-verouderingsingrediënten. De ideale vochtinbrenger en regenerator versterkt en bevordert de elasticiteit en de stevigheid van het weefsel.

Actieve ingrediënten: co-enzym Q10, retinylacetaat (vitamine A, een stabiele vorm van retinol), vitamine E, oplosbaar collageen, natuurlijk heide-extract, jojoba-olie, sheaboter, jojobazaadolie, melkzuur, panthenol (een vorm van vitamine B5), ...


COLLAMASK EYE CREAM is de ideale oogcontourcrème tegen de belangrijkste problemen in de oogzone, zoals huidveroudering, rimpels, wallen, donkere kringen, droogte.

Actieve ingrediënten: collageen, retinol, cafeïne, hyaluronzuur, vitamine E, slagerbezem extract (Ruscus), panthenol (een vorm van vitamine B5), shea boter, allantoïne, melkzuur, silicium,...

Natuurlijke cosmetica (min. 98 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong).Artikel 1 - 14 van 14

Uw WhatsApp-contact met de Schoonheidsadviseur van IDEALDERM
Schoonheidsadviseur
Hallo en welkom bij IDEALDERM
Hoe kan ik u helpen?
Voor deze dienst heb je WhatsApp nodig. Als alternatief kunt u onze Contact Formulier gebruiken.
Icon Whatsapp